Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ύβρις προς τους γονείς μου»

Ο γυμναστής του Φωκικού, Κώστας Τερζής δεν μπορούσεν να πιστέψει πώς ο διαιτητής, Παπαγεωργίου του απαγόρευσε να κάτσει στον πάγκο και να δώσει οδηγίες.

«Είναι ύβρις και έλλειψη σεβασμού προς τους γονείς μου», είπε στο flnews.gr ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας και συνέχισε: «Σπούδασαν το παιδί τους, πήρε διπλώματα γυμναστή και ένας διαιτητής δεν μου επέτρεψε να καθίσω στον πάγκο, όχι ως υπηρεσιακός, αλλά ούτε ως καθηγητής φυσικής κατάστασης. Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς μου. Ήρθα από σεβασμό προς τον κύριο Σταθόπουλο και στο έργο που έχει προσφέρει.

Ξέραμε ότι ο Θρασύβουλος πιεζόταν για τη νίκη και ότι ήταν ψυχολογικά ανεβασμένος. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ένα ματς ζωής ή θανάτου όπως το περσινό στην Άμφισσα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Ευχαριστώ τον Θρασύβουλο για τη φιλοξενία και τον προπονητή του Στάθη Σταθόπουλο για όσα μου είπε πριν το ματς. Τέτοιες ομάδες και τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Περιμένουμε τον νέο προπονητή από τη Δευτέρα, να πιάσει δουλειά. Ο πόντος αυτός είναι κινητήρια δύναμη για μας».

Ο αμυντικός, Νίκος Θωμόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Είχαμε ανάγκη τη νικη, αλλά και ο βαθμός είναι καλός. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και με την έλευση του νέου προπονητή να βελτιωθούμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep