Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ απόντων στον Ηρακλή

Χωρίς τους Λιαπάκη, Νατσούρα, Βοσνιάδη, Νατσιόπουλο ο Ηρακλής κόντρα στα Ψαχνά.

Σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα είναι αναγκασμένος να προχωρήσει ο Γιώργος Στράντζαλης στο ματς της Κυριακής (04/11) με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός του «Γηραιού» απέκλεισε τελικά από την αποστολή τους τραυματίες Λιαπάκη, Νατσούρα, Βοσνιάδη, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτέλεσε ο Νατσιόπουλος.

Αντίθετα, οι Σαββίδης, Τροΐρης επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ τη θέση του Βοσνιάδη πήρε ο γκολκίπερ Χουάντερσον.

Η 20άδα: Φιρινίδης, Χουάντερσον, Μίχος, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Γεωργίου, Λιόλιος, Χιονίδης, Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Βαγγελόπουλος, Τροίρης, Σουλίδης, Κριβόκαπιτς, Λόπεθ, Τζοβέ, Μπανγκουρά, Βουτσιάς, Παληγεώργος.

Μπανγκουρά: «Θέλω να σκοράρω»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησε ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά και εξέφρασε την επιθυμία του να σκοράρει στο Καυτανζόγλειο και να δώσει χαρά στους φιλάθλους.

Όπως ανέφερε ο Αφρικανός: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ την Κυριακή. Έχω αφομοιώσει το σύστημα της ομάδας και είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι γιατί οι αντίπαλοι μας θα έρθουν και θα έχουν αμυντική τακτική.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και με υπομονή στο παιχνίδι μας να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε με την απόδοση μου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Προσωπικά θέλω να σκοράρω, όμως σίγουρα θα βοηθήσω και τους συμπαίκτες γιατί είμαστε ομάδα και όλοι μας θέλουμε και πρέπει να δουλεύουμε για αυτό. Καλώ τους φιλάθλους μας την Κυριακή να έρθουν στο γήπεδο ώστε να μας βοηθήσουν με τον παλμό και τα συνθήματα τους να πετύχουμε τη νίκη».

Last modified onΣάββατο, 03 Νοέμβριος 2012 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep