Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ναστόσκι: «Παραμονή με Επανομή»

Ο Σκοπιανός μέσος της Αναγέννησης Επανομής, Κλίμεντ Ναστόσκι δήλωσε βέβαιος για την παραμονή και έδωσε το σύνθημα ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Ένας από τους τρεις ξένους παίκτες στο ρόστερ της Αναγέννησης Επανομής, μαζί με τον έμπειρο Νιγηριανό επιθετικό, Πάτρικ Ογκουνσότο (άσχετα αν ο ίδιος δηλώνει... Κρητικός!) και τον νεαρό Αργεντινό αριστερό μπακ, Ιβάν Μοράν, είναι ο Κλίμεντ Ναστόσκι.

Ο 25χρονος Σκοπιανός μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ενώ στα... νιάτα του θήτευσε για μια τετραετία στις ακαδημίες της σέρβικης, Παρτιζάν Βελιγραδίου, με δηλώσεις του στο epanomifc.gr δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης μετά το κακό ξεκίνημα: «Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι το φαβορί την Κυριακή είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, λόγω της έδρας και της καλύτερης βαθμολογικής θέσης, εννοείται ότι δεν θα πάμε εκεί για να χάσουμε! Κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο και... ξεγραμμένο εκ των προτέρων.

Έχουμε καλή ομάδα, αλλά αρκετούς νέους παίκτες, που χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να αποκομίσουν επιπλέον εμπειρίες. Αν όλη η ομάδα δώσει το μάξιμουμ, δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε στο Βόλο. Ως τώρα αντιμετωπίσαμε και αρκετούς τραυματισμούς, ενώ όλο το περσινό ρόστερ αντικαταστάθηκε και χρειαζόταν χρόνος. Αυτοί είναι δυο παράγοντες στους οποίους οφείλεται το κακό ξεκίνημα. Ήδη είναι έτοιμοι να επανέλθουν οι Ογκουνσότο και Τέλλος, οι δυο παίκτες-κλειδιά στην ομάδα και τότε θα δυναμώσουμε και θα κερδίσουμε θέσεις στην κατάταξη.

Η αλήθεια είναι ότι στην Επανομή υπάρχει πίεση, αλλά δουλεύουμε καθημερινά για να αλλάξουμε την κατάσταση και να ξεκινήσουμε να νικάμε, έστω και σχετικά αργά. Η θέση μας είναι πλασματική και περιμένουμε το ξέσπασμά μας, προέχουν τώρα οι πράξεις.

Είμαι ευχαριστημένος ως τώρα στην ομάδα, από τον τρόπο που με υποδέχθηκαν όλοι, είναι αξιόλογοι χαρακτήρες, ενώ και η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα. Όσο για τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, θέλω να μείνω ένα χρόνο στην Επανομή και να έχω αρκετές καλές εμφανίσεις, που θα συνδυαστούν με την παραμονή της Αναγέννησης στην κατηγορία. Στη συνέχεια θα με ενδιέφερε να βρεθώ σε υψηλότερο επίπεδο, είτε στη Σούπερ Λίγκα, είτε και σε άλλη χώρα. Εκτιμώ ότι θα μείνουμε στην κατηγορία, δίνοντας ο καθένας το 100% του εαυτού του».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep