Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπουλούλης: «Χτύπησα άσχημα»

Ο Κώστας Μπουλούλης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στην κνήμη, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Φωκικού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΑΟΧ. «Σε μια φάση στο 19’ εγώ και ο αντίπαλος πάμε προς τη μπάλα για να την κερδίσουμε, εγώ στέκομαι όρθιος αλλά αυτός τελευταία στιγμή έκανε τατκλιν με τα δύο πόδια και με βρήκε δυνατά στην κνήμη, έτσι προέκυψε το κάταγμα κνήμης που έχω» εξήγησε ο Γραβιώτης στο fokikos.gr και συνέχισε: «H αλήθεια είναι ότι, κατάλαβα πως χτύπησα άσχημα. Ο πόνος ήταν μεγάλος και δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου. Αμέσως ζήτησα αλλαγή».

Ο Μπουλούλης είπε ότι ο αντίπαλός του τού ζήτησε συγγνώμη: «O μόνος που μου μίλησε ζητώντας μου συγνώμη στο τέλος του παιχνιδιού ήταν ο αντίπαλος που με χτύπησε, νομίζω ήταν ο Πυθαρούλης». Όσο για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα, σημείωσε: «Την επόμενη Τρίτη θα βγάλω το νάρθηκα, μετά θα μου τοποθετήσουν ειδικό γύψο για να μπορώ να το πατάω για περίπου 20 ημέρες. Μετά θα ξεκινήσω φυσικοθεραπείες για να επανέλθω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να είμαι 100% έτοιμος. Όλη η περίοδος υπολογίζεται σε 2-3 μήνες, ανάλογα και την πορεία που θα έχω».

Αναφέρθηκε τέλος και στη στήριξη από τους φίλους της ομάδας της Άμφισσας: «Η στήριξη και η συμπαράσταση των οπαδών ήταν μεγάλη μετά τον τραυματισμό, Σε τέτοιες περιπτώσεις ο ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη από αυτούς και τους ευχαριστώ πολύ».

Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2012 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep