Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφές για Μπαξεβάνο

Αποθεραπεύτηκαν οι Αναστασίου, Τζανδάρης στην Αναγέννηση Επανομής, καλύτερα ο Ογκουνσότο.

Επανήλθαν τη Δευτέρα (29/10) σε ρυθμό προπονήσεων οι παίκτες της Αναγέννησης Επανομής, μετά το ρεπό της Κυριακής, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να γυμνάζει τους παίκτες του στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, που διαθέτει πλαστικό τερέν. Ο λόγος είναι ότι οι συνεχείς βροχοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη έχουν επιβαρύνει το «Νίκος Σαράφης» και δεν υπάρχει λόγος να επιδεινωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε, οι πράσινοι την επόμενη αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ και η προπόνηση της Τρίτης (30/10) αναμένεται να διεξαχθεί ξανά στην Αγία Τριάδα.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Απόστολο Αναστασίου και Φάνη Τζανδάρη, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και γυμνάζονται κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Πάτρικ Ογκουνσότο και Σάκης Τέλλος, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή στη Μαγνησία, αντίθετα με τον έμπειρο στόπερ και αρχηγό της Αναγέννησης (εκτός απροόπτου θα λείψει).

Δεδομένη για την Επανομή είναι η απουσία του τιμωρημένου Νίκου Νταντάμη, ενώ στην ομάδα υπάρχει μεγάλο πείσμα για την ανάκαμψη, ειδικά μετά τις τελευταίες διαδοχικές αποτυχίες.

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2012 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep