Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαξεβάνος: «Ανεπίτρεπτο»

Πολλά περισσότερα περίμενε από τους παίκτες του ο Σπύρος Μπαξεβάνος στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου (2-1).

Η Αναγέννηση Επανομής γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό, με αποτέλεσμα ο κόουτς των «πρασίνων» να προβληματιστεί έντονα. «Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζαμε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και περίμενα περισσότερα από κάποιους παίκτες. Δεν είδα αυτά που ήθελα. Βεβαίως, είχαμε αρκετές απουσίες και αλλαγές στην ενδεκάδα. Αφενός για να ξεκουράσουμε παίκτες, αφετέρου για να δούμε κάποιους άλλους αγωνιζόμενους. Επειδή κάναμε αλλαγές δεν σημαίνει ότι δεν θέλαμε να προκριθούμε, απλά είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει μεγάλη συνοχή, όταν μπαίνουν μέσα δέκα άτομα για πρώτη φορά, που δεν έχουν δουλέψει μαζί στην τακτική. Για μένα δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, ο καθένας πρέπει να δίνει το μάξιμουμ, είτε παίζει πολύ είτε λιγότερο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, στο δεύτερο κάναμε πιο συγκροτημένη προσπάθεια. Ίσως ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο τη νίκη, το έδειξε μετά την αποβολή που είχαμε στο 83΄. Πάντως, όταν φτάνουμε στο 90΄ είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε γκολ» ήταν τα λόγια του.
Στα αγωνιστικά, οι Πάτρικ Ογκουνσότο και Σάκης Τέλλος άρχισαν την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα (χαλαρό τρέξιμο) και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζεται δεδομένα ο τιμωρημένος Νίκος Νταντάμης, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Κώστας Κουλίδης, που αποθεραπεύθηκε και άρχισε προπονήσεις. Αμφίβολοι είναι οι Αναστασίου και Τζανδάρης, που έχουν προβλήματα σε τετρακέφαλο και γόνατο αντίστοιχα.

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep