Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναβολή με Κορδελιό

Ο Ηρακλής δεν θα δώσει τελικά το προγραμματισμένο για την Παρασκευή (26/10) φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Κρίθηκε σκόπιμο να ματαιωθεί το παιχνίδι, ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Ψαχνών. Στον «γηραιό» επικρατεί γκρίνια για την ήττα από την Προοδευτική, που σήμανε τον αποκλεισμό του συλλόγου από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η αμφισβήτηση των οπαδών στο πρόσωπο του Γιώργου Στράντζαλη είναι δεδομένη και μένει να φανεί τι μέλει γενέσθαι στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, ο Τάκης Νικολούδης, παλιός παίκτης της ομάδας, είπε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον Ηρακλή: «Παρακολουθώ τον Ηρακλή, πηγαίνω συχνά. Δε νομίζω να ενδιαφέρει τον Ηρακλή τόσο πολύ το κύπελλο. Μετά από τη νίκη με τον Εργοτέλη τον ενδιαφέρει πιο πολύ το πρωτάθλημα. Η νίκη του δίνει ώθηση. Με τη Νίκη Βόλου ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Νίκη ήταν εντυπωσιακή και έτσι ήρθε το στραπάτσο. Είναι ένα πρωτάθλημα με ανεβοκατεβάσματα οποία ομάδα είναι αμυντικά σωστή και παίρνει βαθμούς θα ανέβει. Εκείνο που είναι καλό είναι που η ομάδα βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις. Είναι μια σοβαρή ομάδα πειθαρχημένη, θέλει μια πίστωση χρόνιου. Μειονέκτημα είναι το γεγονός πως είναι καινούργια ομάδα, αλλά με το χρόνο θα φορμαριστούν οι παίκτες και θα προσφέρουν περισσότερα.Έτσι όπως βλέπω το πρωτάθλημα θα ανέβει ο Ηρακλής».

Παράλληλα, ανακοίνωση με αφορμή τον αποκλεισμό από το Κύπελλο εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10. Σε αυτή αναφέρεται:

 

«Παίκτες και προπονητής θα έπρεπε να ντρέπονται για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του κορυδαλλού!!!

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλη ταπείνωση!

Κάντε ό,τι χρειάζεται και αποζημιώστε τη στήριξη που σας παρέχουμε με τη παρουσία και τη φωνή μας σε όλα τα γήπεδα, κατακτώντας τον έναν και μοναδικό στόχο που είχαμε εξ? αρχής και ο οποίος πρέπει να πραγματοποιηθεί πάση θυσία…

ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΚΟΠΡΟ – ΛΙΓΚΑ!!».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep