Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιερικός... άσπρης βούλας

Ο Πιερικός προκρίθηκε στα πέναλτι (3-1) της Δόξας Κρανούλας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Κατερίνης γνώριζε ότι είχε δύσκολη αποστολή στην Κρανούλα, όμως απέφυγε την έκπληξη. Βέβαια, για να φτάσουμε στο 0-0 της παράτασης, στο 16' ακυρώθηκε γκολ του Ίτσιου ως οφσάιντ και στο 50' του Νίκου για επιθετικό φάουλ και στο 60' του Ντάνι ως οφσάιντ...

Τελικά, στα πέναλτι οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο με 3-1. Η σειρά των πέναλτι: Παπαβασιλείου: απέκρουσε ο Τόλιος, Φαμπίνιο: 0-1, Κάκαβος: δοκάρι, Ντάνι: 0-2, Βλάχος: 1-2, Κόιτς: 1-3, Χήρας: άουτ.

Δόξα Κρανούλας: Σιαράβας, Νάσιος (74 Ηλίας), Χήρας, Νασούλης, Παπαβασιλείου, Μπελεβέντης (72' Τσουμάνης), Κάκαβος, Νικολάου (61' Βασιλείου), Τσιφλίδης, Γήτας, Βλάχος.

Πιερικός: Τόλιος, Κωτσιόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Καρτσάμπας, Ντόικιτς, Ίτσιος (58΄Ντάνι), Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Δήμου, Νίκου (56' Σεχολάρι), Καραγκούνης (108' Κόιτς).

Ο τεχνικός, Νίκος Γκουλής είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε το σημαντικό είναι η πρόκριση. Δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε έναν αξιόλογο διαιτητή και δύο αξιόλογους επόπτες, που μας ακύρωσαν 3 γκολ και δεν έδωσαν 2 πέναλτι. Όλοι κάνουν λάθη, κι εμείς και οι διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κ. Ζώη και την ομάδα του».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep