Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παρελθόν από Φωκικό ο Βαζέχα!

Ο Κριστόφ Βαζέχα έλυσε τη συνεργασία του με τον Φωκικό!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομαδας της Άμφισσας αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, προφανώς γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών... 


Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα fokikos.gr, ο Παπαδημητρίου αν και αναζητούσε τη Δευτέρα (22/10) στο τηλέφωνο τον Βαζέχα, ο ίδιος είχε κλειστό το κινητό του. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, τουλάχιστον στις 21:30, οπότε το flnews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Φουσέκης και Μουχτούρης τον ειδοποίησαν ότι δεν συμμετέχει στην αποστολή για την Κρήτη και για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων!


Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι από την Κυριακή (21/10) είχε τεθεί θέμα λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Παπαδημητρίου δεν συμφωνούσε με τη φιλοσοφία του Βαζέχα, ήθελε τον Φωκικό να παίζει πιο επιθετικά και όπως διαρρέει από το περιβάλλον του Ελληνοπολωνού, ακόμα και στο ματς με την Παναχαϊκή ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού. Το κλίμα είχε «στραβώσει» από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και την απόφαση Βαζέχα να παίξει με πέντε αμυντικούς. Ακολούθησαν οι ήττες από Παναιτωλικό (1-0), Εθνικό Γαζώρου (4-0) και η ισοπαλία (1-1) με την Παναχαϊκή.


Έχει διαρρέυσει, πάντως, και το... αμίμητο. Ότι εισιτήρια για την Κρήτη δεν βρέθηκαν την Τρίτη (23/10) και προτάθηκε να ταξιδέψει η αποστολή αυθημερόν (!) στα Χανιά όχι με 18μελή αποστολή, αλλά με 16 ποδοσφαιριστές, προφανώς για λόγους οικονομίας!


Τελικά, η 17μελής αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (24/10) από τη βάση της, θα «πετάξει» με πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 11:30, θα αφιχθεί στην Κρήτη στις 12:30 και στις 14:30 θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΖΕΧΑ


Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep