Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στηρίζει Μπαξεβάνο η Επανομή

Η διοικηση της Αναγέννησης Επανομής δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση Μπαξεβύνου.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-3), ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Σπύρος Μπαξεβάνος ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση, αφήνοντας να εννοηθεί σε δηλώσεις του ότι σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση, παρότι βρίσκεται μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο τιμόνι των πράσινων.

Ωστόσο, η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του Μιχάλη Μπαλασά. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, σε συνάντηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό μετά το παιχνίδι, του ξεκαθάρισε ότι τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και ύψωσε... ασπίδα, τονίζοντας ότι δεν συντρέχει λόγος να αποχωρήσει.

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος δήλωσε εκ μέρους των παικτών της Επανομής:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, τόσο για την ήττα, όσο και για την εμφάνιση. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Οι παίκτες παίζουν και αυτοί χάνουν, είμαστε αντίθετοι με όσα είπε ο προπονητής μας περί ευθυνών του. Είναι μια δύσκολη κατηγορία και πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, δουλεύοντας πολύ, προσπαθώντας περισσότερο και έχοντας υπευθυνότητα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Είναι αλήθεια ότι ως τώρα αδικούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε. Μπράβο στα Γιαννιτσά για τη νίκη και την εμφάνιση. Είναι μια δουλεμένη ομάδα και όποιος τους υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep