Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Προσπαθούμε να εξυγιανθούμε»

Τι δήλωσε ο Στάθης Σταθόπουλος μετά το ματς με τον Βύζαντα.

Η ισοπαλία κόντρα στον Βύζαντα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα όπως έκρινε ο Στάθης Σταθόπουλος, ωστόσο ο τεχνικός του Θρασύβουλου έκρινε πως γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σταθόπουλου:

«Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ηταν ένα κρίσιμο ματς στην έδρα μας. Για εμάς πολύ καλό αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Στο πρώτο μέρος παρότι είχαμε ευνοϊκό αέρα δεν εμφανίσαμε εκείνα τα στοιχεία που έχουμε παρουσιάσει σε άλλα παιχνίδια. Ημασταν δεύτεροι στη μπάλα και είχαμε προβλήματα. Νομίζω διορθώσαμε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει γκολ, είτε από τα στημένα, είναι αν λειτουργούσαμε χωρίς βιασύνη σε κάποιες τελικές ενέργειες. Βέβαια, στο τέλος ο Σταυριανός μας κράτησε και μας έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Σαν αποτέλεσμα πάντως δεν είναι καλό».

Σε ερώτηση του «FL News» για το αν θεωρεί με το υπάρχον ρόστερ ότι είναι εφικτή η σωτηρία, απάντησε ως εξής: «Είναι νωρίς ακόμη. Εχουμε 21 Οκτωβρίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχουμε τρεις μήνες ακόμη και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Είμαστε από τις ομάδες με το χαμηλότερο κόστος και προσπαθούμε να εξυγιανθούμε. Εμείς στο Θρασύβουλο δημιουργήσαμε ένα ρόστερ από μικρά παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο και θεωρώ ότι θα κάνουμε μία καλή ομάδα. Φυσικά χρειαζόμαστε ενίσχυση σε επί μέρους θέσεις».

Ζητώντας του να προσδιορίσει πού υπάρχει το πρόβλημα, παραδέχθηκε ότι είναι από τη μέση και μπροστά.

Τους παίκτες του Θρασύβουλου, εκπροσώπησε ο Ξενοφών Πάνος: «Σήμερα παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε τον αέρα μαζί μας, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και φταίμε 100% εμείς οι παίκτες για αυτό. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και να πάμε πολύ ψηλά, γιατί το πιστεύω. Θεωρώ ότι αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι ένα ένα θαύμα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep