Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Εχουμε θέμα στο γκολ»

Ικανοποίηση, αλλά δουλειά στο γκολ, οι παρατηρήσεις του Θύμιου Γεωργούλη.

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στη λευκή ισοπαλία με τον Θρασύβουλο, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Βύζαντα, Θύμιος Γεωργούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου τεχνικού του Βύζαντα, μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο των Μεγαρέων:

«Αναφορικά με τον αγώνα, πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, είχαμε την εδαφική υπεροχή και προσπαθήσαμε να δημιουργήσαμε φάσεις. Δυστυχώς έχουμε θέμα στην επίτευξη του γκολ, όπως και οι περισσότερες ομάδες άλλωστε. Κάνουμε δουλειά σε αυτόν τον τομέα και νομίζω πως υπάρχει ενθουσιασμός και δίψα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ο Θρασύβουλος μας πίεσε κυρίως από στημένα. Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στο ματς του κυπέλλου, της Τετάρτης».

Σε ερώτηση αν έχει εντοπίσει κάποια κενά στο ρόστερ, τόνισε: «Πάντα υπάρχει το καλύτερο, αν έχουμε την άνεση το Δεκέμβριο θα ενισχυθούμε. Τώρα θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε».

Κληθείς να σχολιάσει τη φυσική κατάσταση της ομάδας του και αν διαπίστωσε πρόβλημα στο δεύτερο μέρος, είπε: «Εχουμε καλή φυσική κατάσταση, αλλά λόγω της απειρίας και του ενθουσιασμού, τα παιδιά δεν μπορούν να κατανείμουν τις δυνάμεις τους. Είμαστε μία ομάδα που στήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά όπως έχουν τα πράγματα έχουμε πολλές πιθανότητες να σταθούμε καλά στο πρωτάθλημα».

Τέλος ο κ. Γεωργούλης, ευχαρίστησε θερμά τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Σωτήρη Μασούρη, για την εξαίρετη φιλοξενία. «Οποτε έρχομαι εδώ νομίζω πως παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ», του είπε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες του Βύζαντα, εκπροσώπησε ο Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Ηρθαμε σε μία δύσκολη έδρα όπως ξέραμε όλοι άλλωστε. Με τον καινούριο προπονητή δουλέψαμε καλά τρεις ημέρες και κατά τη γνώμη μου πήγαμε καλά. Μας περιμένουν δύσκολα ματς στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία νέα ομάδα και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep