Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τα ματς της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Απογοητευτική η 5η αγωνιστική από πλευράς προβλέψεων. Μπορεί η «βόμβα» στο Καβάλα - Θρασύβουλος να πέρασε, όπως μετά κόπων και βασάνων το under στο Πιερικός - Εργοτέλης, όμως το διπλό του Πανσερραϊκού και ο άσος της Καλλονής πήγαν... περίπατο.

Το Σάββατο (20/10) όλα δείχνουν ότι η αυλαία θα έχει under στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης έχει τέσσερα σε ισάριθμα ματς, ο Ηρακλής δεν σκοράρει μακριά από το γήπεδό του...

Για την Κυριακή θα στηρίξουμε τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» μετρούν επιστροφές, δύσκολα θα κάνουν νέα γκέλα και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που θα έχει νέο προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο, αλλά πολλά προβλήματα απουσιών, είναι το φαβορί.

Στη Φυλή ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Θρασύβουλου. Δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον Βύζαντα Μεγάρων, προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στην Καβάλα, οπότε γιατί να μην φτάσει και στο πρώτο τρίποντο;

Ως επιλογές σε σύστημα, δείχνει εξαιρετικό το 2.20 του Ηρακλή Ψαχνών απέναντι στον Πιερικό, όπως και το 2.50 του Φωκικού κόντρα στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews.gr:

Εργοτέλης - Ηρακλής under

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 1

Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων 1

Last modified onΣάββατο, 20 Οκτώβριος 2012 02:47
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep