Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Μπανγκουρά-Χουάντερσον

Ο Ηρακλής θα πάει στο Παγκρήτιο για το ματς με τον Εργοτέλη με τους δύο παίκτες, κατά τα φαινόμενα, στην αποστολή του.

Την ευκαιρία να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή θα έχει το Σάββατο (20/10) στο Παγκρήτιο ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά. Ο 30χρονος μέσος από τη Γουινέα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον Σίλβα Χουάντερσον, τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, να συγκεντρώνει και αυτός αρκετές πιθανότητες να μπει στην αποστολή. Κατά τα άλλα κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τραυματισμό ή απουσία και άπαντες θα είναι διαθέσιμοι.

 

Απάντηση στον Ρέμο

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» με την οποία απαντά στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος απέστειλε έγγραφο στη Μίκρα με το οποίο επισημαίνει ότι δεν οφείλει χρήματα ούτε στους εργαζομένους αλλά ούτε και στον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη και πως αν αποδειχθεί από το δικαστήριο ότι χρωστάει πράγματι, τα χρήματα αυτά θα πρέπει πληρωθούν από την νυν διοίκηση του Ηρακλή. Αναφέρεται λοιπόν στην ανακοίνωση της «Αυτόνομη Θύρα 10»: «Αν και δεν είμασταν σίγουροι αν έπρεπε να ασχοληθούμε με ανθρώπους σαν τον πασχαλίδη εν τούτοις αποφασίσαμε να σχολιάσουμε την τελευταία ενέργεια του που είδε το φώς της δημοσιότητας. Είναι κάτι το οποίο το περιμέναμε και είμαστε βέβαιοι οτι τον δικό του δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλοι "ηρακλάρχες" και επίδοξοι "σωτήρες".

 

Ξέρουμε οτι σε αυτό τον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει στηθεί εδω και κάποια χρόνια ο οποίος στράφηκε και εναντίον του συνδέσμου μας, ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και οτι αργά ή γρήγορα θα μας δικαιώσει. Ανυπομονούμε λοιπόν να ακούσουμε συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και να διαβάσουμε συγκεκριμένους αρθρογράφους για να αντιληφθούμε κι εμείς πώς αυτό το "τρελό ηρακλάκι", πώς αυτος που έχασε τόσα λεφτά από τον Ηρακλή, πώς αυτός που δεν ευθύνεται ούτε μια σταλιά για την πτώση της ομάδας, πώς αυτός που οι αχάριστοι οπαδοί που θέλουν να διοικήσουν τον πίκραναν, έφτασε στο σημείο να στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Ηρακλή και να ζητάει κι από πάνω τα κερατιάτικα. Σας τον χαρίζουμε λοιπόν σε όλους εσάς επώνυμους και ανώνυμους ηρακληδείς που ακόμα και σήμερα δεν τολμάτε να καταλογίσετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει και με τη σωστή αναλογία παρα μόνο μυρικάζετε σενάρια συνομωσίας και μπουρδολογίες που ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ξεβράκωμα και των υπολοίπων "σωτήρων"».

 

* Πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση του Ηρακλή για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
* Χορηγό το τζόκερ θα έχει φέτος ο Γηραιός.

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep