«Πιο κοντά στην παραμονή»

  • Written by Αγρίνιο: Γιάννης Μπακέλας
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

 Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν παρασύρεται και εξήγησε γιατί απέκλεισε τον Σάββα Σιατραβάνη από την αποστολή.

Μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) στο Αγρίνιο ο τεχνικός της ΑΕΛ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ξέραμε ότι δύναμη του Παναιτωλικού είναι οι στημένες φάσεις και το παιχνίδι από τα πλάγια, γι’ αυτό κλείσαμε τους διαδρόμους. Είναι μία τεράστιας σημασίας νίκη, γιατί έχουμε νέα παιδιά και προσπαθούμε από αγώνα σε αγώνα να αποκτούμε ομοιογένεια.

Η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η ΑΕΛ είναι πάνω από όλους. Γι’ αυτό ένας ποδοσφαιριστής που είχε απρεπή συμπεριφορά προς τον γυμναστή αποκλείστηκε από την αποστολή (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος γίνεται για τον Σάββα Σιατραβάνη).

O Θανάσης Τσίγκας είπε:  

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έγινε ένα δυνατό ματς με αρκετές φάσεις, αλλά ευτυχήσαμε να πετύχουμε εμείς το γκολ. Ελπίζω όλοι να το χάρηκαν. Πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

-Στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και σήμερα έδειξες να βρίσκεις σιγά-σιγά τα πατήματά σου. Το νιώθεις κι εσύ;

«Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά. Όσο πιο πολύ αγωνιστικό χρόνο παίρνεις, τόσο πιο καλά πατάς στα πόδια σου. Ελπίζω να είναι έτσι για το καλό της ομάδας».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep