Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Δεν το περίμενα...» (video)

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών της Καλλονής ο Τίμος Καβακάς παρά την ήττα.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ είπε μετά την ήττα (2-0) από τη Νίκη Βόλου:

«Σίγουρα από τη σημερινή μας εμφάνιση δεν περίμενα αυτό το 0-2. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, τα οποία δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο τέσσερις ευκαιρίες και μία στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε την πρωτοβουλία από το πρώτο μέχρι το 95’, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να παίξει ένα παθητικό παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα πρέπει όπως διαχειριστήκαμε σωστά τις άλλες εμφανίσεις και τα άλλα αποτελέσματα, με τον ίδιο τρόπο να διαχειριστούμε και ένα άτυχο αποτέλεσμα.

Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα γιατί η εμφάνιση μας ήταν καλή. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

 

 

Ο Ηλίας Κώτσιος δήλωσε: ««Ηταν μια κακή μέρα για εμάς. Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Όταν δεν σου πάει καλά το παιχνίδι βγαίνει νευρικότητα. Αυτό αντιμετωπίσαμε εμείς μετά το γκολ. Είχαμε νευρικότητα.

Ήταν κάτι που δεν το αντιμετωπίσαμε ξανά στα προηγούμενα παιχνίδια. Ηταν κι αυτό ένα μάθημα για εμάς. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep