Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκουλής: «Επιθετικό πρόβλημα...»

Ο προπονητής του Πιερικού δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Γκουλής στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Κατερίνης, καθώς παραδέχτηκε ότι ο στόπερ Δήμου έδωσε λύση για να έρθει η ισοφάριση.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε και στο ημίχρονο έπρεπε να σκεφτούμε πώς θα είχαμε βάθος στην επίθεση. Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και βρήκαμε λύση στο πρόβλημα του Δήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασιστικοί και το κύριο χαρακτηριστικό μας ήταν το πάθος. Όταν μία ομάδα έχει ποιότητα είναι πιο εύκολο να αμυνθεί. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους παίκτες μου, γιατί προσπαθούν και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Όπως ο Εργοτέλης, έτσι και εμείς έχουμε νέους ποδοσφαιριστές, καθώς και μία ομάδα νεαρών που προοδευτικά θα προωθηθούν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται και μας συμπαραστέκεται στην προσπάθεια που κάνουμε».

Ο Δήμου δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο β’ ημίχρονο μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που κυριάρχησε ο Εργοτέλης. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε και αν προσέχαμε περισσότερο ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

 

Last modified onΚυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep