Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Σταθόπουλος: «Συγκλονιστικοί...»

Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του επαίνεσε ο προπονητής του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος.

Την ανωτερότητα της ΑΕΛ Καλλονής παραδέχτηκε ο Σταθόπουλος και ανέφερε: «Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές το πρόγραμμα μας φέρνει αντιμέτωπους με ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και μπορούν να κερδίσουν και την κατηγορία. Παρά την προσπάθειά μας έχουμε μόλις ένα πόντο συγκομιδή, όμως πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά για τη συγκλονιστική προσπάθειά τους.

Στο πρώτο τέταρτο δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ από έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δικαιούμασταν ένα γκολ με το δοκάρι και κάποιες διαδοχικές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν, σίγουρα, καλύτεροι. Δεν είχαμε πανικό, προσπαθήσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία... Σε κάθε ματς καλούμαστε να βρούμε χημεία, καλή τακτική και παράλληλα να παίρνουμε βαθμούς. Δεν πήραμε κάτι, αλλά στα αποδυτήρια υπαρχει ικανοποίηση ενόψει της συνέχειας. Ας ελπίσουμε να είμαστε πιο καλοί και τυχεροί.

Η ποιότητα των παικτών της Καλλονής έκανε τη διαφορα. Είναι μία ομάδα με αυτοματισμούς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν βγήκαν ή καταφέραμε εμείς να μην βγουν. Ανά πάσα στιγμή ήταν επικίνδυνη...».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep