Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Οιωνοί... ανόδου στην ΑΕΛΚ!

Ο Τίμος Καβακάς κάνει με την Καλλονή το ίδιο ακριβώς ξεκίνημα με πέρυσι.

Την πετυχημένη συνταγή που οδήγησε πέρυσι τον Πλατανιά σε πρωταγωνιστική πορεία ακολουθεί και στην ΑΕΛ Καλλονής ο Τίμος Καβακάς. Οι οιωνοί δείχνουν... άνοδο, καθώς όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο 40χρονος ξεκίνησε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με 7 πόντους!

Η ομάδα της Λέσβου νίκησε εκτός έδρας (1-0) τον Παναιτωλικό, απέσπασε ισοπαλία (0-0) στις Σέρρες απέναντι στον Γάζωρο και επικράτησε (2-0) της Παναχαϊκής.

Τη σεζόν 2011-12 ο Πλατανιάς νίκησε (1-0) στην πρεμιέρα την Παναχαϊκή στην Πάτρα, επικράτησε (1-0) του Πανθρακικού και απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Καλλιθέας. Ακολούθησε νίκη (2-0) απέναντι στον Θρασύβουλο με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΛΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής!

Εξάλλου, εκτός από την ικανοποίηση για τη νίκη (2-0) απέναντι στους Αχαιούς, στην Καλλονή είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των τραυματιών Κριπιντίρη, Πάιερ, Χλεμπ, το έκαναν με μεγάλη επιτυχία και έδειξαν ότι η ομάδα της Λέσβου έχει βάθος στον πάγκο. 

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep