Ιωνικός: «Από τις πιο υγιείς ομάδες»

Οι Κυανόλευκοι έστειλαν μήνυμα πως δεν πρόκειται να διαλυθούν.

Με αφορμή την επιτυχία της ΠΑΕ Ιωνικός στη διαδικασία αδειοδότησης οι Κυανόλευκοι τόνισαν ότι είναι από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας και επανέλαβαν ότι ακόμα δεν έχουν λάβει τα χρήματα από το Στοίχημα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως μεταξύ των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν για τη νέα σεζόν είναι και ο Ιωνικός. Ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδα μας πληρούσε όλα τα κριτήρια, με την απόφαση αυτή να είναι το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται απ’ όλους στον σύλλογο. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια, στο γεγονός ότι ο Ιωνικός είναι μια από τις ομάδες που δεν έχει ρυθμίσεις σε ΙΚΑ, ΦΜΥ, εφορία, ενώ δεν εκκρεμούν σε βάρος της πρόσφυγες, αποτελώντας μια από τις πιο υγιείς ομάδες στην κατηγορία και οικονομικά.

Παρόλα αυτά όμως, αξίζει να σταθούμε για ακόμη μια φορά στο γεγονός ότι η ΠΑΕ Ιωνικός ακόμη δεν έχει λάβει τα χρήματα (1,5 εκατ. ευρώ) που δικαιούται βάσει νόμου από το στοίχημα, όμως συνεχίζει να είναι μια ομάδα πεντακάθαρη οικονομικά αποτελώντας παράδειγμα.

ΥΓ. Οι ομάδες δεν διαλύονται γιατί δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα ή γιατί έπεσαν κατηγορία. Οι ομάδες διαλύονται από τα χρέη και ΜΟΝΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2024 10:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep