Νέα «βέλη» Ιωνικού

Η ΠΑΕ Ιωνικός κατηγόρησε τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Μαραγκάκη ότι δεν δείχνει διάθεση να ασχοληθεί με τη συντήρηση του γηπέδου.

Νέα κόντρα με φόντο το γηπεδικό προέκυψε μεταξύ της ΠΑΕ Ιωνικός και της δημοτικής αρχής. Οι Κυανόλευκοι κατηγόρησαν τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Μαραγκάκη ότι δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί και απέδωσε ευθύνες και στον αντιδήμαρχο πρασίνου, κ. Σταματάτο. Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 29/4 εκ τότε το γήπεδο είναι κλειστό, και στη διάθεση του δήμου έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα που οφείλουν, για να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας και εως σήμερα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ τα βασικά, χωρίς μάλιστα να δείχνει πως έχει και τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Ιωνικό μας.

Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ. Δήμαρχε αλλά και τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Σταματάτο, που έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα όσα οφείλετε να κάνετε για τη συντήρηση του γηπέδου της Νεάπολης. Σας καλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, και να σταματήσετε να παίζετε με την ιστορία και τον κόσμο του Ιωνικού. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε να λύνονται όλα τα προβλήματα σύντομα και να τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα…».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2024 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep