Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταθόπουλος: «Έχω απαιτήσεις»

Ο προπονητής του Θρασύβουλου δήλωσε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Θρασύβουλος έχει απαιτήσεις από τους παίκτες του.

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή ο Στάθης Σταθόπουλος είπε: «Ξεκινώντας ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και και την εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν ένα γρήγορο γκολ και έπειτα προσπαθήσαμε να παίξουμε με την ψυχολογία γιατί το φαβορί ήταν ο Ηρακλής και ήταν βέβαιο ότι θα δεχόταν πίεση από τον κόσμο. Αισθανθήκαμε μια σημαντική πίεση στο τέλος του πρωτου ημιχρόνου, εκεί κάναμε και εμείς μια αλλαγή τακτικής αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Μετά επιστρέψαμε στον αρχικό μας σχεδιασμό και έπειτα δεν είχαμε ουσιαστικό πρόβλημα, γιατί ο Ηρακλής είτε έπαιζε ψηλά είτε σταματούσε μακριά από την εστία μας. Ωστόσο η φάση έτσι όπως τελειώνει το παιχνίδι μας αφήνει μια πικρία. Ασφαλως δείχνει ικανότητα του ποδοσφαιριστή που ισοφαρίζει, αλλά και αδράνεια από την πλευρά μας. Έχω απαιτήσεις από τα παιδιά αυτά, παρ' ότι βρισκόμαστε στη φάση που βρισκόμαστε.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους, διότι έδειξαν για τρίτο συνεχόμενο αγώνα πως τα στάνταρτ μας είναι υψηλά. Όσο για τον Ηρακλή; Είναι εξαιρετική ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Είχα συνηθίσει να αντιμετωπίζω αυτή την ομάδα στην Α' Εθνική και εύχομαι να επιστρέψει εκεί το ταχύτερο δυνατό. Σε ό, τι έχει να κάνει με την διοίκηση, έχω την διαβεβαιώση ότι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε ακόμη και παρά τα προβλήματά μας. Ως προς το αγωνιστικό, θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά που είναι στην ομάδα, θα βοηθήσουν".

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος είπε: «Δεν θα διαφωνίσω με όσα είπε ο προπονητής μου. ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό και από τις δύο πλευρές. Σε κάποιο σημείο η ομάδα οπισθοχώρησε και αυτό είναι φυσιολογικό, διότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε είναι ολίγων ημερών. Είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Δεχτήκαμε πίεση από τον κόσμο και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Εύχομαι στον Ηρακλή, γρήγορη επάνοδο γιατί το αξίζει. Θέλω όμως να πω και κάτι που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτή την ομάδα την έχω τιμήσει και δεν δέχομαι από κανέναν ανεγκέφαλο να λέει ότι είχα μειωμένη απόδοση σε ένα παιχνίδι, όταν είχα έρθει δανεικός. Ο καθένας μπορεί να έχει μια άσχημη βραδιά, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει».

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep