Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φόρος τιμής στον Γκαζά

Ο Γιώργος Στράντζαλης δεν δέχτηκε να σχολιάσει τον αγώνα του Ηρακλή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Πέτρο Γκαζά, που έφυγε πριν από έναν χρόνο από την οικογένεια του Ηρακλή, ο Γιώργος Στράντζαλης αρκέστηκε να τονίσει ότι «Η νίκη σε βάρος του Θρασύβουλου ανήκει στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο».

Ο μέσος, Βασίλης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Είναι ωραίο που κερδίσαμε εντός έδρας ειδικά για τον κόσμο. Πλεόν σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ για ακόμη μία φορά. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε ωστόσο σήμερα με την εμφάνιση μας δείξαμε χαρακτήρα».

Για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Αν παίξουμε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς».

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος είπε:

«Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το είς βαρος μας σκόρ. Δείξαμε χαρακτήρα στην σημερινή αναμέτρηση κάτι που ελπιζουμε να κάνουμε και στην συνέχεια. Απο εδώ και πέρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και πάμε για τους τρείς βαθμούς».

Και ο Νέστορας Στεφανίδης συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί ήταν ο 12ος παίκτης μας. Δεν ήμασταν κακοί, αλλά ούτε πολύ καλοί. Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ και τρέχαμε να γυρίσουμε το σκορ. Κρατάμε τους βαθμούς και θα πάμε για την νίκη στον Βόλο. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και μαζί με τον προπονητή μας θα δουλέψουμε για να διεκδικήσουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε να ήταν και καλύτερα αλλά και να είχαμε περισσότερους δεν θα ήμασταν πρωταθλητές. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Πηγή: iraklis1908

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep