Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στο σπίτι...

Η ΑΕΛ Καλλονής δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς απέναντι στην Παναχαϊκή και δεν θέλει απώλειες.

Στο τελευταίο ματς των play off της σεζόν 2011-12 η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε 4-0 της Παναχαϊκής και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της. Στις 7 Οκτωβρίου η ομάδα της Λέσβου θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς στο γήπεδό της, και πάλι απέναντι στους Αχαιούς και, φυσικά, στοχεύει στο τρίποντο για να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί.

Η ΑΕΛΚ επέστρεψε από Αγρίνιο και Γάζωρο με συγκομιδή τεσσάρων πόντων, όμως ο Τίμος Καβακάς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι αυτοί δεν θα έχουν αξία αν δεν επικρατήσουν της Παναχαϊκής. Εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τραυματίες Κριπιντίρης, Πάιερ, Χλεμπ, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται και οι Λίμα, Βαλιός, Σαμπάνης και Βλαστέλλης.

Η αποστολή: Γκονζάλες, Τραορέ, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σερφά, Αναστασιάδης, Γάλας, Γόμος, Γιόνδης, Καζάκης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανούσος, Μάππας, Σιλιγαρδάκης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Γκόβας, Μανουσάκης.

Η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τους κατόχους διαρκείας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει πως στον αγώνα με την Παναχαϊκή οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Διευκρινίζεται επίσης πως όσοι έχουν κάνει αίτηση για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και δεν έχουν ειδοποιηθεί για να το παραλάβουν θα έχουν δικαίωμα εισόδου επιδεικνύοντας μόνο το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας αφού θα υπάρχει σχετική λίστα των αιτούντων στην είσοδο.

Ενημερώνουμε επίσης τον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου πως μέχρι και τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου για την 5η Αγωνιστική θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας».

Last modified onΣάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep