Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Σκεφτείτε τους ποδοσφαιριστές»!

Έκκληση του προπονητή του Θρασύβουλου, Στάθη Σταθόπουλου να χαλαρώσει ο ρυθμός.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής είπε μετά το 0-0 με τον Πιερικό: «Θέλαμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Η εικόνα μας ήταν καλή και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε συνδυασμούς. Απωλέσαμε ευκαιρίες, είχαμε μία τυχερή φάση με το δοκάρι, αλλά διεκδικούμε δύο φάσεις, αλλά οι διαιτητές είχαν διαφορετική αντίληψη.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν καθαρό ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες. Μέσα από τα ματς αυτά κάνουμε προετοιμασία, προσπαθούμε για συγκομιδή βαθμών και αυξάνουμε τον χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι για την αγωνιστικότητα που έδειξαν ως το τέλος.

Δεν είαι δυνατόν να δίνουμε συνεχη ματς χωρίς διακοπές με το υλικό που έχουμε οι ομάδε. Η επίθεσή μου είχε παιδιά του '94, του '93 και του '91. Δεν υπ΄ρχει η υποδομή για να αντέξουν σε τέτοιο ρυθμό και οι συνθήκες ζωής δεν είναι καλές έτσι. Πρέπει να λιγοστέψουν τις εμβόλιμες, να γίνουν πιο αραιές».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep