Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Ο Γιώργος Κουδούνης μίλησε για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Βύζαντα Μεγάρων. Ο Γιώργος Κουδούνης μίλησε για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Γιώργος Κουδούνης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, δίπλα στον Γιώργο Βαζάκα για να μιλήσει για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Βύζαντα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έφυγε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης από το γήπεδο με προορισμό το μαιευτήριο και στη θέση του στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Γιώργος Κουδούνης που είναι βοηθός προπονητή.

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι λόγω του ότι η αντίπαλη ομάδα έχει ένα όνομα και μια ιστορία. Στην πορεία του ματς είπαμε να προσπαθήσουμε και να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος πιστεύω πως στις δύο, τρεις ευκαιρίες που είχαμε να αξίζαμε κάτι το παραπάνω. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που έκαναν τεράστιες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για να μπορέσουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να μιλήσουμε πρώτα από όλα για τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους για να καταφέρει αυτή η ομάδα να πάρει κάτι.

Πιστεύω ότι είμαστε μια νέα ομάδα που μέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση μας, αλλά πιστεύω πως στην πορεία θα βρούμε το δρόμο μας. Ο κόσμος, οι φίλαθλοι και οι παράγοντες να ξέρουν πως ο Βύζας θα έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που σήμερα μας έδωσε δύναμη να προσπαθήσουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να τους έχουμε μαζί μας και εντός και εκτός στη συνέχεια».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep