Αιχμές Παναγιωτίδη

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Νίκος Παναγιωτίδης αποδέχθηκε την ανωτερότητα του Φωκικού, αλλά άφησε αιχμές για την αποβολή του Σκέμπη.

Αναλυτικά ο Νίκος Παναγιωτίδης ανέφερε:
«Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις. Στο 20’ περίπου κάναμε μία αναγκαστική αλλαγή και σε εκείνη τη φάση από αράουντ δεχτήκαμε το γκολ. Έγινε η σέντρα και από ολιγωρία της άμυνας ο αντίπαλος προηγήθηκε. Δε θα σταθώ ούτε στη διαιτησία. Το μόνο για το οποίο έχω προσωπική άποψη, γιατί έγινε μπροστά μου, ήταν δέυτερη κίτρινη κάρτα αυτή που βγήκε στον Σκέμπη.

Από εκεί και πέρα δεν θα πω τίποτε άλλο για τη διαιτησία. Υπάρχουν άνθρωποι να τους κρίνουν και ελπίζω να τους κρίνουν σωστά. Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη του Φωκικού. Σήμερα δεν είχαμε καλή απόδοση. Παρόλα αυτά μετά το γκόλ που δεχτήκαμε προσπαθήσαμε να βγούμε από τα πλάγια να κυκλοφορήσουμε λίγο τη μπάλα, που το κάναμε πολύ καλά. Σίγουρα δεν το καταφέραμε. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες αλλά τίποτα παραπάνω. Στο 45’ ήταν το αποκορύφωμα…

Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν μία φάση, αυτή με το Φάμπιο που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, αλλά δεν τα κατάφερε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Συγχαρητήρια στο Χρήστο και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep