Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωστούλας: «Καλύτερα γκρέμισμα...»

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε για την απόφασή του να κατεδαφίσει το πέταλο του γηπέδου.

«Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω εγώ κάθε βδομάδα για να τα σπάνε κάποιοι. Δεν θα έρχομαι εγώ να ανακατασκευάζω τους βανδαλισμούς τους, καλύτερα να το γκρεμίσω να απαλλαγώ και οριστικά από ορισμένους».

Ο Κωστούλας μίλησε στην ιστοσελίδα «agrinionews» και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κατεδαφίσει το πέταλο!

Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε:

«Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω εγώ κάθε βδομάδα για να τα σπάνε κάποιοι. Δεν θα έρχομαι εγώ να ανακατασκευάζω τους βανδαλισμούς τους, καλύτερα να το γκρεμίσω να απαλλαγώ και οριστικά από ορισμένους. Έχουν διαλύσει όλες τις εισόδους του πετάλου.

Σε πρώτη φάση σφραγίζω τις εισόδους και είναι παρμένη απόφαση να γκρεμίσω όλο το πέταλο. Έχω φτιάξει κάτι για όλους τους φιλάθλους και όχι για 100 νεαρούς που κάποιοι τους καθοδηγούν. Πρόκειται για επιχείρηση με «Σε πρώτη φάση σφραγίζω τις εισόδους και είναι παρμένη απόφαση να γκρεμίσω όλο το πέταλο. Έχω φτιάξει κάτι για όλους τους φιλάθλους και όχι για 100 νεαρούς που κάποιοι τους καθοδηγούν». αντίκτυπο στην πόλη. Ίσως να σκεφτόμουν τη συγγνώμη από μερικούς αλλά ούτε αυτή τη θέλω πλέον. Εμένα δεν θα με αντιμετωπίζουν όπως έχουν μάθει γιατί δεν είμαι σαν αυτούς και δεν είμαι σαν τις αρχές που κοροϊδεύουν και εκφοβίζουν. Αν υπάρχουν φίλαθλοι που θέλουν να προασπίσουν ότι έχουμε φτιάξει ας ενεργοποιηθούν και ας ενδιαφερθούν να τα υπερασπιστούν. Αν όχι δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν θα αφήσω να κάνουν κάποιοι επίδειξη, ή να κάνουν 5 άτομα μπροστάρηδες που καθοδηγούν μικρά παιδιά το γήπεδο δικό τους. Ξαναλέω εγώ δεν είμαι σαν αυτούς αλλά ούτε σαν αυτούς που τους ανέχονται».

Ο Κωστούλας ανέφερε ότι έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και άφησε να εννοηθεί ότι έχει και φωτογραφικό υλικό που θα το παραδώσει στις αρχές.

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep