Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μια νίκη δεν μας κάνει υπερομάδα»

Ο Κριστόφ Βαζέχα δεν βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα για τον Φωκικό. Ο Κριστόφ Βαζέχα δεν βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα για τον Φωκικό.

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά δεν κάνει υπερομάδα τον Φωκικό.

Ο προπονητής του Φωκικού, Κριστοφ Βαζέχα με το νικηφόρο ντεμπούτο της ομάδας του έμεινε προσγειωμένος στην πραγματικότητα, επισήμανε πως δεν είναι υπερομάδα. «Κατ’αρχήν εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Επιτέλους σήμερα ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Σήμερα κερδίσαμε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως γίναμε αμέσως μεγάλη ομάδα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας. Παίξαμε έξυπνα την κόντρα επίθεση και κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε ένα πρόβλημα με την ισοφάριση και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είναι σημαντικό που πετύχαμε στην αρχή το γρήγορο γκολ και στη συνέχεια στην κόντρα πετύχαμε και τρίτο».

Λίγο αργότερα ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες μου, εφάρμοσαν όλα όσα έχουμε πει στις προπονήσεις και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά από αύριο τα κεφάλια πρέπει να παραμείνουν χαμηλωμένα και να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά. Ήταν πρώτη αγωνιστική και είναι λογικό να υπάρχει άγχος γιατί δεν ξέραμε και τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά».

Η απουσία του Γκόμες από την επίθεση επηρέασε την ομάδα;

«Ευτυχώς υπάρχει από πίσω ρόστερ να υποστηρίξει τέτοιου είδους απώλειες, σε στιγμές όπως κάρτες ή τραυματισμοί και να μην έχει η ομάδα σοβαρά προβλήματα».

Οι αδυναμίες που έβγαλε η ομάδα;

«Δεν μπορείς να προβεί σε τέτοιες αναλύσεις αμέσως μετά τον αγώνα, αλλά αύριο με πιο καθαρό μυαλό θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα».

 

 

Από τους παίκτες της ομάδας της Άμφισσας μίλησε ο έμπειρος στόπερ, Απόστολος Παπαζούδης (πέρυσι έπαιξε στην Επανομή): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και καλή συνέχεια στις δυο ομάδες. Τίποτα άλλο!».

 

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep