Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταθόπουλος: «Ξέρουμε πού πατάμε»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Θρασύβουλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Στάθης Σταθόπουλος είπε: «Ήμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν το πρώτο επίσημο 90λεπτο και η ομάδα μου είχε εξαιρετικές επιθετικές προσπάθειες. Στη φάση του οφσάιντ ο παίκτης μου μου είπε ότι έφυγε από κανονική θέση. Ο Απόλλων πέτυχε ένα γκολ, νίκησε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ξέρουμε που βρισκόμαστε και που πατάμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με παιδιά που θα πρέπει να τους αλλάζω στα επόμενα ματς για να μην έχω τραυματισμούς. Καλή επιτυχία στον συνάδελφό μου, τον Αλέκο Βοσνιάδη, και φυσικά στον Απόλλων».

 

 

Ο Σταθόπουλος είπε για τον Απόλλων: «Για μένα ο Απόλλων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προπονητικής μου καριέρας. Εκτιμώ βαθύτατα τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τον κόσμο του Απόλλωνα που πραγματικά αναγνώρισε ότι η ομάδα που οργανώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δική μου χαρά. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ ώστε να φύγει ο Απόλλων από τις μικρές κατηγορίες. Εύχομαι να ανέβει ακόμη ψηλότερα, αν όχι φέτος, μέσα σε λίγα χρόνια. Έτυχα μίας πολύ καλής υποδοχής και από τη διοίκηση και από τον μεγαλομέτοχο. Είμαι συγκινημένος γιατί ένα κομμάτι της ζωής μου, και μάλιστα σημαντικό, έμεινε εδώ».

 

Ο Προβατίδης δήλωσε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ήρθαμε να το χτυπήσουμε το ματς, όπως όλα.. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αν και ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας. Με τη δουλειά που κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα στην κατηγορία. Το ματς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για εμάς. Χάσαμε όμως. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2012 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep