Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σιατραβάνης: «Ποια λογομαχία;»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο 20χρονος μέσος της ΑΕΛ απάντησε σε ερώτηση για τις «λογομαχίες» των παικτών της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Σάββας Σιατραβάνης στάθηκε αρχικά στο χαμένο (1-0) ματς με τους Σερραίους: «Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος, αλλά εμείς είχαμε μια κλασική ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Μας δόθηκε η ευκαιρία της ισοφάρισης με το πέναλτι, αλλά δυστυχώς δεν την αξιοποιήσαμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», δήλωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Δημήτρη Ραπτάκη στο 71ο λεπτό».

Όταν τον ρώτησαν για «λογομαχίες» μεταξύ παικτών της ΑΕΛ στη διάρκεια του αγώνα απάντησε ότι δεν θεωρεί πως συνέβη κάτι τέτοιο. Πως σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που υπάρχει ένταση μπορεί να γίνει ένας τέτοιος διάλογος, ότι είναι φυσιολογικό και δεν σημαίνει κάτι. Επίσημα η ΑΕΛ διέρρε πως ίσως οι εκπρόσωποι του Τύπου θεώρησαν λογομαχία την «παραίνεση-παρατήρηση του Ντίνο Σέρεμετ προς τον τον Κώστα Παγώνη, όταν ο τελευταίος τήρησε το «φερ-πλέι» σε πτώση του Ανάκογλου».

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2012 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep