Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα»

Στις αγκαλιές των παικτών του πνίγηκε ο Τίμος Καβακάς. Στις αγκαλιές των παικτών του πνίγηκε ο Τίμος Καβακάς.

Ο Τίμος Καβακάς δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σπουδαία επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

«Η ομάδα μου είχε ικανότητα και τύχη. Δύσκολα άλλες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας μαραθώνιος 42 αγωνιστικών και οι δυο ομάδες θα είναι μέσα σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν».

Ο προπονητή της Καλλονής είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Γνωρίζαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Με τη βοήθεια της τύχης και τον ιδρώτα των παικτών, στην… κυριολεξία με τόση ζέστη, πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια κατά τη γνώμη μου από τις δυσκολότερες έδρες της Β’ Εθνικής. Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα να ξεκινάς το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς εκτός έδρας και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο.

Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα μου είχε ικανότητα και τύχη. Δύσκολα άλλες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας μαραθώνιος 42 αγωνιστικών και οι δυο ομάδες θα είναι μέσα σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για την φιλοξενία. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στις έξι πρώτες αγωνιστικές και η νίκη μας αυτή θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια».

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep