Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Μιχαλάκη στο Αγρίνιο

Κοντά στην ΑΕΛΚ θα βρεθεί το Σάββατο (29/09) ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Μιχαλάκης και θα παρακολουθήσει από κοντά το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν απών από την παρουσίαση της Πέμπτης (27/09), όμως θα την παρακολουθήσει στην πρεμιέρα του Σαββάτου (29/09) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (28/09) από τη βάση της και παρόντες είναι επίσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής, Λουκάς Καραδήμος και ο Γενικό Αρχηγός, Δημήτρης Αγγελώνιας.

Εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Χλεμπ, Κριπιντίρης, Πάιερ που ταλαιπωρούνται από θλάσεις και ο Δημοσθένης Μανουσάκης που έχει μια μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο.

Αναλυτικά οι 19 που επέλεξε ο Τιμόθεος Καβακάς:Αναστασιάδης, Γκονζάλες, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σερφά, Τραορέ, Μάππας, Χωριανόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Λαμπρόπουλος, Καζάκης, Κώτσιος, Μανούσος, Χατζόπουλος, Γόμος, Γκόβας, Γάλας, Γιόνδης, Ντάμπος.


* Γενέθλια είχε την Παρασκευή (28/9) ο Ανδρέας Ντάμπος και η ΠΑΕ δεν τον ξέχασε: «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρέα Ντάμπο, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep