«Πρέπει να κερδίσουμε τον πόλεμο»

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως ο Παναιτωλικός θα μπει στον πόλεμο για να κερδίσει. Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως ο Παναιτωλικός θα μπει στον πόλεμο για να κερδίσει.

Ο Νίκος Καραγεωργίου στην παρουσίαση του Παναιτωλικού τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα να κερδίσει τον πόλεμο των 40 αγωνιστικών.

«Είναι ένας μαραθώνιος 40 αγωνιστικών και θα παλέψουμε αρκετά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Είναι αρκετοί μνηστήρες για την άνοδο και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο . Όποιος δεν δώσει μάχη δεν έχει θέση στην ομάδα».

Δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας για τους στόχους του Παναιτωλικού ο Νίκος Καραγεωργιου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ήταν ξεκάθαρος όταν τόνισε ότι κάθε τι άλλο εκτός από την άνοδο στην Α΄ εθνική θα είναι αποτυχία για τον σύλλογο Δυο μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παναιτωλικού έγινε η παρουσίαση του ροστερ της νέας ομάδας του Παναιτωλικού.

Ο Νίκος Καραγεωργιου ήταν λακωνικός και σαφής στις δηλώσεις του. «Είναι ένας μαραθώνιος 40 αγωνιστικών και θα παλέψουμε αρκετά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Είναι αρκετοί μνηστήρες για την άνοδο και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Όποιος δεν δώσει μάχη δεν έχει θέση στην ομάδα. Θα έρθουν δυσκολίες, αλλά και ήττες. Πρέπει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Είμαστε πανέτοιμοι για την νίκη με την Καλλονή. Υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας αλλά θα το διαχειριστούμε. Σε κάθε ματς θα παίζουμε για την νίκη. Έχω επιλέξει το σχήμα που θα αγωνιζόμαστε».

«Θα έρθουν δυσκολίες, αλλά και ήττες. Πρέπει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Είμαστε πανέτοιμοι για την νίκη με την Καλλονή. Υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας αλλά θα το διαχειριστούμε. Σε κάθε ματς θα παίζουμε για την νίκη. Έχω επιλέξει το σχήμα που θα αγωνιζόμαστε»

Ο Γιώργος Κούσας, πρώτος αρχηγός του Παναιτωλικού, τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, έχουμε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα παιδιά. Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά μεγάλο και δύσκολο, όμως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πετυχουμε τους στόχους μας».

Τέλος ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπελεβωνης δήλωσε με νόημα «Πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναιτωλικού, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές».

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep