Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα ήττα για την Επανομή

Νέα ήττα για την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής που δεν δείχνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Νέα ήττα για την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής που δεν δείχνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Διγενής Λακκώματος επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης, η οποία έδειξε πως χρειάζεται περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι της.

Η νίκη ψυχολογίας που έψαχνε η ομάδα της Επανομής με τον Διγενή Λακκώματος δεν ήρθε. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα της Επανομής θα μπει στο πρωτάθλημα με τις ατέλειες που φανέρωσαν οι δύο διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Διγενή Λακκώματος. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης, πάντως, τόνισε πως η ομάδα είναι επηρεασμένη από την προετοιμασία και ότι θα παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα ματς που μετρούν οι νίκες και οι ήττες. «Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί και δεν είχαμε διάθεση. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Δεν στεκόμαστε σε αυτή την ήττα, καθώς γνωρίζουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε. Είχαμε ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο. Υπάρχει αναμφίβολα μεγάλη κούραση, τώρα περιμένουμε το φορμάρισμα, για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια, όπου μετρούν τα αποτελέσματα»

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

8΄ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κωστικήδης εκτέλες το φάουλ και ο Γερομανώλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

18’ Το σουτ του Δούμα χτύπησε στο δοκάρι του Τοπαλίδη 19’ σουτ του Τσερκέζη έφυγε ελάχιστα άουτ

21’ σουτ του Αλέξη Ταχμαζίδη πέρασε λίγο άουτ 55’ ο Μαλαμής απέκρουσε το σουτ του Δούμα

65΄ ο Τέλλος απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Δημητρακόπουλου, ο Γιάννης Παπαπστόλου εκτέλεσε το πέναλτι για να διπλασιάσει τα γκολ του Διγενή

78’ σουτ του Ογκουνσότο στάματησε ο Μπούρκα

85’ σουτ του Ογκουνσότο έφυγε λίγο άουτ

93’ ακυρώθηκε γκολ του Γκατζογιάννη ως επιθετικό φάουλ

Διαιτητής ήταν ο Σημαιάκης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μπούρκας, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Κατσόγλου, Τσερκέζης, Δημητρακόπουλος, Κωστικίδης, Φακιρίδης, Δούμας, Παπαποστόλου.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Γκορτζής, Χατζηαναγνώστου, Γκατζογιάννης, Χρυσοχοϊδης, Γεωργίου, Πασούδης, Παπαντωνίου, Σαραγιώτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Τοπαλίδης, Μεϊντής, Νταντάμης, Τέλλος, Φωτιάς, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουκουλέκης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Μαλαμής, Σικαλόπουλος, Ναστόσκι, Κουλίδης, Δραγανίδης, Μοράν, Παπατζίκος.

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep