Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γυρίζει σπίτι ο Φωκικός

Ο Φωκικός επιστρέφει στο γήπεδο του μετά από δέκα ημέρες περιπλάνησης σε γειτονικά γήπεδα για προπονήσεις. Ο Φωκικός επιστρέφει στο γήπεδο του μετά από δέκα ημέρες περιπλάνησης σε γειτονικά γήπεδα για προπονήσεις.

Μετά από δέκα ημέρες περιπλάνησης λόγω προβλημάτων του γηπέδου, ο Φωκικός επιστρέφει στο γήπεδο της Αμφισσας για τις προπονήσεις του.

Τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα από τις βροχές και κάποιες φθορές που προέκυψαν από την συναυλία της Ελενας Παπαρίζου και έπρεπε να διορθωθούν, είχαν διώξει τον Φωκικό από το γήπεδο του. Η ομάδα δούλευε σε διάφορα γήπεδα της περιοχής μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα και φυσικά για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος και δεν είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κριστόφ Βαζέχα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, αφού και ο Τετέ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε «αποκτήσει» στο ματς με τον Παναιτωλικό. Το τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Φωκικού πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει με αντίπαλο την Λαμία εκτός έδρας την Κυριακή το απόγευμα (17.00).

Last modified onΠέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2012 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep