Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε φαβορί και το ξέρουν»

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος δηλώνει ότι ο Παναιτωλικός θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας, αρκεί να το δείξει στην πράξη.

Ο έμπειρος στράικερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61 και είπε αρχικά: «Μας θεωρούν ως φαβορί γιατί ξέρουν ότι ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, με κόσμο και καυτή έδρα. Τον τίτλο του φαβορί τον αποδεικνύεις στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να το δείξεις. Για να το λένε οι άλλοι κάτι ξέρουν. Η μοίρα του Παναιτωλικού λόγω κόσμου και ιστορίας είναι να πρωταγωνιστεί. Πάντα στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Ακόμη και στην στραβή οι μεγάλες ομάδες εκεί δείχνουν χαρακτήρα, συσπειρώνονται και πάνε μετά καλύτερα».

 

Για το πρωτάθλημα της Football League είπε: «Έχει ιδιαιτερότητες το πρωτάθλημα. Δεν είναι σαν την Σούπερ Λίγκα που θα την χαρακτήριζα κυριλέ κατηγορία. Η Β’ Εθνική έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι θα πάνε σε γήπεδα μικρά, με κακούς αγωνιστικούς χώρους, με λίγο κόσμο που ο αντίπαλος θα προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι». Για το ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν απάντησε: «Είναι 4-5 ομάδες αρκετά ανταγωνιστικές και αυτές θα πρωταγωνιστήσουν ως το τέλος. Αυτές που έχουν καλό ρόστερ και βγάζουν υγεία στην διοίκηση όπως ο Εργοτέλης, οι Σέρρες, η Δράμα και η Παναχαϊκή».

Ο στόχος του είναι ο εξής: «Να έχω μια καλή σεζόν. Να συνεχίσω την καλή πορεία από πέρσι. Να βάλω διψήφιο αριθμό τερμάτων. Να είμαι στους 3 πρώτους σκόρερ της κατηγορίας και αν το καταφέρω αυτό νομίζω θα έχω βοηθήσει τα μέγιστα να είναι και η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΠέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2012 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep