Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ούτε με Κορδελιό

Οι βροχές των τελευταίων ημερών έγιναν αιτία για να ανβληθούν τέσσερα φιλικά που είχε στο πρόγραμμα της η Αναγέννηση Επανομής. Οι βροχές των τελευταίων ημερών έγιναν αιτία για να ανβληθούν τέσσερα φιλικά που είχε στο πρόγραμμα της η Αναγέννηση Επανομής.

Η Επανομή δεν θα παίξει φιλικό ούτε με τον Οδυσσέα Κορδελιού και έτσι τα φιλικά που ματαιώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα έφτασαν τα τέσσερα.

Από την αρχή της εβδομάδας η Αναγέννηση Επανομής έχει πρόβλημα με τον προγραμματισμό των φιλικών της αγώνων με αποτέλεσμα να τα ανακοινώνει και την επόμενη στιγμή να μην ισχύουν. Η αρχή έγινε με τον Διγενή Λακκώματος, ακολούθησε ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πανσερραϊκός και τώρα ο Οδυσσέας Κορδελιού.

Το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της ομάδας της Επανομής ενημερώθηκε πως το γήπεδο της Ευκαρπίας, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι, δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω της βροχής.

Πλέον το τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης Επανομής βρίσκεται σε επαφές με τον Πανσερραϊκό, μήπως πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους φιλικό την Δευτέρα (17/9), ή την Τρίτη (18/9). Οι δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στις Σέρρες το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep