Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη, αλλά δεν έπεισε ο Ηρακλής

Ο Γηραιός επιβλήθηκε με 2-0 του Κορδελιού, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν μέτρια.

Δύο γκολ του Νέστωρα Στεφανίδη έκριναν την φιλική συνάντηση του Ηρακλή με τον Οδυσσέα Κορδελιού στο Καυτανζόγλειο. Το πρώτο σημειώθηκε στο 10' όταν ο Λιαπάκης σέντραρε, με τον Στεφανίδη να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά. Και το δεύτερο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Νατσούρα να του γυρίζει στο σημείο του πέναλτι και εκείνος με δυνατό σουτ να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του. Η βροχή ήταν ασταμάτητη στη Θεσσαλονίκη και ο αγωνιστικός χώρος σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Από εκεί και πέρα στο 38' έγινε μια αμφισβητούμενη φάση, και πάλι με πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη. Ο Σουλίδης του έδωσε τη μπάλα, ο Στεφανίδης σούταρε με τον Κραβαρίτη να απομακρύνει τη μπάλα μέσα από τη γραμμή του τέρματός του, σύμφωνα με τους παίκτες του Ηρακλή. Αυτό ασφαλώς δεν είχε μεγάλη σημασία, όσο το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι δύσκολα θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Την παράσταση έκλεψαν οι φίλοι του Ηρακλή που φώναζαν μετά τον αγώνα: «Εμείς μαζί σε όλη την Ελλάδα, εσείς μεταγραφές να ανέβει η ομάδα».

 

Ηρακλής: Φιρινίδης, Σουλίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Γεωργίου, Λιαπάκης, Παληγεώργος, Βουτσιάς, Στεφανίδης, Λιόλιος και Παπαστεριανός. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντινίδης, Χιονίδης, Τσιλιανίδης, Νατσιόπουλος.

Οδυσσέας Κορδελιού: Κραβαρίτη, Θωμόπουλο. Παπαργυρίου, Παπαδόπουλο, Αγγελίδη, Λαμπάκη, Αχαλινόπουλο, Λαζαρίδη, Μπολόση, Ιβανίδη και Σάρος. Έπαιξαν και οι: Κυριακίδης, Σάλιβαν, Πεχλιβάνης.

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep