Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούσας: «Πολύ δύσκολη η άνοδος»

Ο παίκτης του Παναιτωλικού δήλωσε ότι το εφετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Γεγονός» έδωσε ο Γιώργος Κούσας. Ο 30χρονος αμυντικός είπε αρχικά: «Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς στο τι πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθεί η περσινή εικόνα, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα όποια λάθη κάναμε όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να έχουμε νίκες μέσα στο γήπεδο. Η μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια βαραίνει τους παίκτες και έτσι πρέπει να είναι πάντα».

 

Για το πως κρίνει τη μέχρι τώρα προετοιμασία: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός με πολλή υπομονή. Ήδη έχουμε φτάσει τους δύο μήνες προετοιμασίας και αυτό είναι πάρα πολύ καλό, δεδομένου ότι είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί οι παίκτες».

 

Για το πόσο εφικτός είναι ο στόχος της ανόδου: «Συγκριτικά με την πρώτη χρονιά που ήρθα στον Παναιτωλικό, θεωρώ ότι φέτος είναι πιο δύσκολη η άνοδος, γιατί πολλοί παίκτες από τη Super League έχουν πάει σε ομάδες της Football League, άρα θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

 

Για το ποιες άλλες ομάδες θεωρείς φαβορί για την άνοδο: «Από τη μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε από τα φιλικά, αλλά και από όσα διαβάζουμε στον Τύπο, πιστεύω ότι πολύ καλές ομάδες είναι αυτές των Σερρών, του Εργοτέλη και της Δράμας».

 

Τέλος απάντησε στο τι μέτρησε και αποφάσισε να επιστρέψει στον Παναιτωλικό: «Περνάω πολύ καλά στο Αγρίνιο, ενώ παράλληλα είχα και μια πολύ καλή πρόταση από τον πρόεδρο. Δεν είμαι και άνθρωπος που του αρέσει να αλλάζει τις ομάδες. Προτιμώ να είμαι σταθερός».

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep