Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Ο πρόεδος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της. Ο πρόεδος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της.

Ο Ηρακλής Ψαχνών παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας που δεν έχουν πολλές αλλαγές και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Στούπας ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου έγινε στο Rex των Ψαχνών η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας και παράλληλα στο χώρο υπήρχαν και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η εκδήλωση δεν είχε τυπικό χαρακτήρα, ούτε έκαναν πολλές δηλώσεις οι ποδοσφαιριστές. Ηταν ανοικτή για τον κόσμο, μίλησαν με τους ανθρώπους της ομάδας και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Στούπας μίλησε για τα αδιέξοδα και την προσπάθεια του καλοκαιριού για να υπάρξει ένας δυνατός Ηρακλής Ψαχνών. Τόνισε πως το σημαντικό είναι ο κόσμος που πέρσι ήταν κοντά στην ομάδα να αυξηθεί και για αυτό το λόγο μειώθηκε το κόστος του εισιτηρίου, με τα ακριβά να είναι πλέον στα 10 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Βούζας μίλησε για το πολύ καλό υλικό που έχει η ομάδα. «Ο Ηρακλής έχει πολύ καλό ρόστερ, ικανούς ποδοσφαιριστές και παράλληλα καλούς χαρακτήρες. Αξίζουν να παίζουν στην Super League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep