Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλαποτλής: «Έρχονται... παρενέργειες»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου αναφέρθηκε στην απόφαση να συμμετάσχουν στη Football League οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής.

Ο Γιώργος Καλαποτλής, από τα εγκαίνια του σερραϊκού περιπτέρου στην 77η ΔΕΘ όπου βρέθηκε, είπε αρχικά: «Η παρουσία μας εδώ έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή προβολή της ομάδας για να μάθει όλο και περισσότερος κόσμος ποιος είναι ο Εθνικός Γαζώρου». Και συνέχισε για τις τρεις ομάδες: «Eίναι μια απόφαση της ΕΠΟ που αναγκαστήκαμε να υλοποιήσουμε. Θα έχει πολλές παρενέργειες αλλά σύντομα πιστεύω θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή η απόφαση ίσως διορθώνει κάποιες αδικίες φέρνοντας αυτές τις ομάδες πιο κοντά από εκεί που έπεσαν. Μη ξεχνάμε ότι ανήκαν στη Σούπερ Λίγκ. Ο ρόλος μας ήταν απλά να την εκτελέσουμε».

 

Για τις αντιδράσεις που ενεδεχομένως θα προκύψουν ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι οι αντιδράσεις της Football League. Θα υπάρχουν σίγουρα αντιδράσεις από τις ομάδες που πήραν μέρος στα Play off της Football League2. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις που έπεσαν για παραπλήσιους λόγους όπως του Ηρακλή. Νομίζω και θέλω να πιστεύω πως η ΕΠΟ έχει προβλέψει τις αντιδράσεις. Φοβάμαι πάντως ότι θα έχουμε παρενέργειες. Μπροστά μας είναι και θα τα δούμε».

Όσο για το αν είναι νόμιμη η απόφαση σημείωσε: «Δε μπορώ να πω εγώ αν είναι παράτυπη η απόφαση. Είναι η αρχή του ποδοσφαίρου η ΕΠΟ και έχει την ευθύνη διοργάνωσης των πρωταθλημάτων και μας την παραχωρεί. Οπότε εμείς απλά εκτελέσαμε». Καταλήγοντας απάντησε στον Πέτρο Θεοδωρίδη που είχε πει στους ανθρώπους του Εθνικού να μη μπαίνουν σε ξένα χωράφια: «Εμείς ποτέ δε μπήκαμε σε ξένα χωράφια. Όπου πάμε μας καλούνε να πάμε. Όταν κάποιος έχει ένα χωράφι και σε καλεί να φιλοξενηθείς δε θα πεις όχι».

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep