Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άλλο πρωτάθλημα με Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή»

Ο Αλεξάντροβιτς (δεξιά στη φωτ.) Ο Αλεξάντροβιτς (δεξιά στη φωτ.)

Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου, στο φιλικό με τη Ροδόπολη, αλλά και το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Football League.

Εκεί ο 29χρονος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ, ωστόσο όπως εξήγησε στην ΕΡΑ Σερρών ακόμα δεν είναι έτοιμος. «Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα με γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα στα επίσημα παιχνίδια. Έχω ακόμα δουλειά μπροστά μου αλλά πιστεύω σε 2 εβδομάδες θα είμαι 100% έτοιμος και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα». Για την απόφασή του να πει το ναι στον Γάζωρο ανέφερε: «Ο προπονητής μου έδειξε ότι με θέλει και την τελευταία ημέρα υπέγραψα συμβόλαιο. Πολύ οργανωμένη ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Όσο για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του: «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν δουλεύουμε καλά όπως τώρα θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Είναι πολύ καλό να είσαι σε μια ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά και μας βοηθάει να επικεντρωνόμαστε μόνο στη δουλειά μας. Είναι μια ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες και πρέπει να δέσουν». Τέλος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περσινό και από δυναμική των ομάδων και από θέαμα. Ειδικά αν μπουν και οι τρεις ομάδες που συζητάνε θα είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep