Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη Φωκικού και βραβεύσεις

Η ομάδα της Άμφισσας πήγε στη Στυλίδα και νίκησε την τοπική ομάδα με 1-0.

Φιλικό με τη Στυλίδα έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (5/9) ο Φωκικός. Η ομάδα του Νομού Φθιώτιδας θέλησε να κάνει τα εγκαίνια του νέου της χλοοτάπητα και κάλεσε τον Φωκικό να δώσουν φιλικό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 75' της αναμέτρησης ο Ευσταθίου με κοντινό πλασέ. Επρόκειτο για μια καλή προπόνηση για την ομάδα της Άμφισσας, με τον Κριστόφ Βαζέχα να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα. Η Στυλίδα μάλιστα είχε και δοκάρι στο 60ό λεπτό της συνάντησης.

 

Οι παίκτες του Φωκικού ήταν κουρασμένοι από τις διαδοχικές προπονήσεις, ωστόσο ο κόουτς έβγαλε νέα συμπεράσματα για το υλικό που έχει στα χέρια του. Στο 30ό λεπτό ο Χαλούλος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση έσω πλαγίου, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει για περίπου πέντε ημέρες από το κανονικό πρόγραμμα. Ο μοναδικός παίκτης του Φωκικού που έπαιξε σε όλο το ματς ήταν ο Γιάννης Κωστόπουλος, ενώ εκείνοι που δεν ακολούθησαν την αποστολή ήταν οι Θέος και Κοντιογιώργος που ήταν άρρωστοι.

 

Πριν από τον αγώνα βραβεύτηκε ο Φωκικός από τον δήμαρχο της Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, ο Κριστόφ Βαζέχα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και ο βοηθός του, Θανάσης Σερπάνος, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν από την ομάδα της Στυλίδας. Η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άψογη προς τους ανθρώπους του Φωκικού, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν.

 

Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος (30' Θωμόπουλος), Κωστόπουλος, Αργυρός, Λίτσος, Σκαρίμπας, Τετέ, Αμπντουραχμάνι, Ταμπάκης, Μπουλούλης και Λουκίνας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σιμψερής, Παπαζούδης, Σορώκος, Αλμπέρτο, Ρεντζής, Εσόνο, Ευσταθίου, Ζαχαρόπουλος και Γεωργουσόπουλος.

Last modified onΠέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep