Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμφανίστηκε ο Τσιμπάμπα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα εμφανίστηκε στην Λάρισα και θα μείνει στην ΑΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα εμφανίστηκε στην Λάρισα και θα μείνει στην ΑΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2013.

Ο 24χρονος επιθετικός δεν βρήκε τελικά ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στην Λάρισα.

Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα αναζητούσε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αυτό τελικά δεν συνέβη και πλέον επέστρεψε στην Λάρισα, αφού έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός του να μείνει στην ΑΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση της ομάδας θα κινήσει τις διαδικασίες για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή, η οποία πιθανότατα θα είναι μείωση του συμβολαίου του κατά 30% μέσω της ΕΠΟ για μην τήρηση των συμβατικών του υποχρεώσεων προς την ομάδα.

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα είναι πως υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσει έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολόγιζε μέχρι τώρα και την τελευταία σεζόν, όσο αγωνίστηκε έδειξε πως έχει το γκολ. Σε 12 ματς του περσινού πρωταθλήματος ο Τσιμπάμπα είχε σημειώσει 7 γκολ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep