Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δοκιμές με Αστέρα Μαγούλας

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα δοκιμάσει δύο ποσοφαιριστές στο φιλικό της Κυριακής (2/9) με τον Αστέρα Μαγούλας για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα δοκιμάσει δύο ποσοφαιριστές στο φιλικό της Κυριακής (2/9) με τον Αστέρα Μαγούλας για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Βύζας Μεγάρων θα δώσει φιλικό την Κυριακή (2/9) στην Ελευσίνα με τον Αστέρα Μαγούλας και θα δοκιμάσει έναν Σέρβο και έναν Αφρικανό.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στα Μέγαρα και η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει τελειώσει, αφού χρειάζεται ακόμη έναν επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στο φιλικό της Κυριακής (2/9) με τον Αστέρα Μαγούλας δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο ένας είναι Σέρβος και ο άλλος Αφρικανός.

Στο φιλικό που θα γίνει στο γήπεδο της Ελευσίνας και θα αρχίσει στις έξι το απόγευμα δεν θα αγωνιστεί κανένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, αφού θα πρέπει να μπουν πρώτα στις προπονήσεις.

Η ομάδα Νέων του Βύζαντα έδωσε το Σάββατο το απόγευμα φιλικό αγώνα με την Αγία Ελεούσα, στον οποίο συμμετείχε και ο Αντρές Πίντο που ήταν και ο σκόρερ της αναμέτρησης που τελείωσε με νικήτρια της ομάδα των Μεγάρων.

Το θέμα της απόκτησης του Αμπντούλ Ντιαλό δεν είναι οριστικό, αλλά οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον 27χρονο επιθετικό είναι στο τελικό στάδιο και αναμένεται να μην υπάρξει ανατροπή με το θέμα της απόκτησης του, η οποία έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep