Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χρόνο σε Αλεξάντροβιτς

Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς αναμένεται να κάνει το "ανεπίσημο" νετμπούτο του με τον Εθνικό Γαζώρου στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εδώ με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο αγωνίστηκε την σεζόν 2011-12 σε 19 ματς και σημείωσε 2 γκολ. Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς αναμένεται να κάνει το "ανεπίσημο" νετμπούτο του με τον Εθνικό Γαζώρου στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εδώ με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο αγωνίστηκε την σεζόν 2011-12 σε 19 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Ο Εθνικός Γαζώρου αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/9) την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο του Μυλότοπου και στο φιλικό αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς.

Η απόκτηση του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς ανακοινώθηκε την Παρασκευή (31/8) από τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο και θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης τον έχει στην αποστολή για το ματς με τα Γιαννιτσά και αναμένεται να παρατάξει το σχήμα με τον βασικό κορμό για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Η αναμέτρηση, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Εθνικού Γαζώρου θα αρχίσει στις επτά το απόγευμα. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση και στις 12 Αυγούστου με γηπεδούχο τότε τον Εθνικό Γαζώρου σε ένα ματς που είχε τελειώσει με 1-1.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep