Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απορρίφθηκε ο Βάντεφ

Ο Γιαβόρ Βάντεφ δεν πέρασε από τα τεστ του Σούλη Παπαδόπουλου και δεν θα μείνει στην Δόξα Δράμας. Ο Γιαβόρ Βάντεφ δεν πέρασε από τα τεστ του Σούλη Παπαδόπουλου και δεν θα μείνει στην Δόξα Δράμας.

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βάντεφ που δοκιμαζόταν και τη λύση των συμβολαίων με Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδη και Χαλκιά.

Ο 29χρονος επιθετικός Γιαβόρ Βάντεφ που δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις της Δόξας και στο φιλικό με την Προσοτσάνη δεν έπεισε τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο και αποχώρησε από την Δράμα.

Παράλληλα λύθηκαν τα συμβόλαια τον Ντάνκο Κοβάσεβιτς, Ραφαήλ Τσιμπλίδη και Βασίλη Χαλκιά.

Ο Βασίλης Χαλκιάς αποκτήθηκε αυτή τη σεζόν από την Προοδευτική, αλλά ένα οικογενειακό πρόβλημα τον ανάγκασε να ζητήσει από την διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής που θα γίνει στο γήπεδο της Δόξας το Σάββατο 25 Αυγούστου θα αρχίσει στις έξι το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της Δόξα Δράμας

Tα συμβόλαια των Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδη και Χαλκιά λύθηκαν σήμερα και οι τρεις παίκτες δεν είναι πλέον μέλη της ομάδας. Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Επίσης ο Βούλγαρος Βάντεφ που τις τελευταίες μέρες δοκιμαζόταν με την ομάδα σήμερα αποχώρησε και δεν θα αποκτηθεί από την Δόξα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep