Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Θετικά μηνύματα οι νέοι

Ο Γιώργος Πουλάκος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ στην Δόξα Δράμας. Ο Γιώργος Πουλάκος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ στην Δόξα Δράμας.

Η Δόξα Δράμας επικράτησε με 3-0 της Προσοτσάνης σε ένα φιλικό που ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε θετικά μηνύματα από τα νέα αποκτήματα.

Η Δόξα Δράμας με τα περισσότερα από τα νέα της αποκτήματα έκανε καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο της Προσοτράνης επί της τοπικής ομάδας. Τόσο οι Κάσελακ, Περπερίδης, όσο και οι νεαροί Χιντσασέλι και Αθανασιάδης είχαν καλή απόδοση και έδειξαν πως μπορούν να δώσουν στοιχεία στην ομάδα της Δράμας.

Ο Γιώργος Πουλάκος με ένα πολύ όμορφο γκολ και αρκετές κινήσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε έδωσε και αυτός το δικό του μήνυμα πως μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

39’ Ο Κανετίδης με πολύ όμορφο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Προσοτσάνης.

67’ Ο Καπνίδης εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα της Προσοτσάνης και με σουτ έκανε το 2-0

68’ από ωραία σέντρα του Κανετίδη, ο Πουλάκος πήρε την μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.

69’ Ο 15χρονος Πετρόπουλος της Προσοτσάνης έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή που έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Η ομάδα της Προσοτσάνης σημείωσε γκολ με τον Κερασίδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ χωρίς πολλές διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Μαναρίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζής Δήμ., Αστερίου, Φερφέρης, Κανάτας, Λειβαρτζινός, Ουζούνης, Κερασίδης, Μουρατίδης, Σαινίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δαύκος, Περπερίδης, Γκαρακλίδης, Κάσελαν, Αγτζίδης, Σικαλιάς, Κανετίδης, Γελαδάρης, Καπνίδης, Κασσός, Χιντασέλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καγκελίδης, Αθανασιάδης, Πουλάκος, Στεργιανός. Βάντσεφ

Last modified onΤετάρτη, 22 Αύγουστος 2012 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep