Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό με Προσοτσάνη

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του στα φιλικά με την Προσοτράνη (22/8) και την Αναγέννηση Επανομής (25/8). Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του στα φιλικά με την Προσοτράνη (22/8) και την Αναγέννηση Επανομής (25/8).

Η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 22 Αυγούστου την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι που θα έχει πάλι την ευκαιρία να δει τον Ζαχοβάικο ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις πρόσθεσε στο πρόγραμμα της η Δόξα Δράμας. Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα δώσει φιλικό με την Προσοτσάνη στο γήπεδο της Προσοτσάνης (19.00) και το Σάββατο 25 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Αναγέννηση Επανομής.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε αυτά τα δύο φιλικά θα έχει την ευκαιρία να δει για ακόμη μια φορά τον Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο, αλλά και τον Πρέντραγκ Κάσελαν που δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει με την Δόξα Δράμας και θα την ενισχύσουν τη νέα σεζόν σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep